Η εταιρεία Πλέσσα μπορεί και δίνει λύσεις σε κάθε ποιότητα χαλιού-μοκέτας υπεύθυνα και με την φροντίδα που τους αξίζει. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο του καθαρισμού των χαλιών και η αύξηση των πελατών μας χρόνο με τον χρόνο εγγυάται την τέλεια εξυπηρέτηση σας. Με ένα απλό τηλεφώνημα αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την φύλαξη των πολύτιμων χαλιών σας και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση τα παραλαμβάνουμε από τον χώρο σας με τα ιδιόκτητα αυτοκίνητα της εταιρείας μας.

Χρησιμοποιώντας οικολογικά καθαριστικά φιλικά προς το περιβάλλον, φροντίζουμε για την ασφαλή συντήρηση τους έχοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην καθαριότητα των χαλιών σας. Αυτό εγγυάται τη μακροζωία και τη σωστή συντήρηση των χαλιών σας, διασφαλίζοντας πως θα διατηρήσει σε άριστα επίπεδα τόσο την εμφάνιση αλλά και το επίπεδο καθαριότητάς τους για να μπορείτε να τα απολαμβάνετε όλες τις ώρες άνετα και ευχάριστα!

Τα προϊόντα μας φέρουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις , είναι πλήρως αντιαλλεργικά με οικολογικό χαρακτήρα και απόλυτα ασφαλή, τόσο για μικρά παιδιά, αλλά και για κατοικίδια!

Με την τεχνολογία DFC (Detergent Free Cleaning) το χαλί ή η μοκέτα σας καθαρίζεται και απολυμαίνεται εις βάθος χωρίς να χρησιμοποιείται συνθετική χημεία. Η μοναδική φόρμουλα του DFC μετατρέπει όλους τους ρύπους και τη σκόνη σε ουδέτερα στοιχεία, χωρίς έτσι να είναι απαραίτητη η χρήση επιπλέον ξεβγαλτικού προϊόντος σε μοκέτες, χαλιά και υφάσματα επίπλωσης. Καθώς το DFC αναλαμβάνει δράση για να εξαλείψει κάθε μικροοργανισμό και ρύπους, μετατρέπεται από ελαφρά αλκαλικό σε όξινο με αποτέλεσμα όταν η επιφάνεια στεγνώσει να είναι ουδέτερο στο περιβάλλον, και επομένως να μην επιβαρύνει με τη δράση του, ούτε το εξωτερικό αλλά ούτε και το περιβάλλον του σπιτιού. Το DFC αποτελείται από 100% φυτικά συστατικά, κάτι που το καθιστά απόλυτα ασφαλές για χρήση σε χώρους με ευαισθησίες στα χημικά, αλλεργίες, ηλικιωμένους, εγκύους, παιδιά και κατοικίδια.

Η εταιρεία Πλέσσα μπορεί και δίνει λύσεις σε κάθε ποιότητα χαλιού-μοκέτας υπεύθυνα και με την φροντίδα που τους αξίζει. Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε στο υπερσύγχρονο ταπητοκαθαριστήριο μας.
EΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ 210-5131500 η 6972 325 432
Μέλος του Σωματείου Tαπητοκαθαριστηριών «Η ΑΤΤΙΚΗ »

Write a Comment