Η εταιρεία Πλέσσα δραστηριοποιείται ως εμπορική και εισαγωγική εταιρεία από το 1977 στους τομείς της Μοκέτας – Χαλιού – Πλαστικού Δαπέδου – Laminate – Προγιαλισμένου και Μασίφ Ξύλου – Ταπετσαρίας Τοίχου – Stor – Roller – Αντηλιακών Μεμβρανών – Αντιολισθητικών ταινιών – Ποδόμακτρων καθαρισμού και πολλών άλλων προϊόντων.

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό και την τοποθέτηση τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικιακό χώρο. Η εταιρεία μας διαθέτει την εμπειρία και τα μέσα για να καλύψει την ανάγκη οποιουδήποτε έργου.

Τα προϊόντα μας εισάγονται απευθείας από εμάς, από βιομηχανίες κατά κύριο λόγο της Ευρώπης, είναι πιστοποιημένα και τηρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές της Ελλάδας και της Ευρώπης. Στεγαζόμαστε σε έναν χώρο 2.000τμ και διαθέτουμε πλήρη τεχνικό εξοπλισμό. Η εταιρεία απασχολεί άτομα διαφόρων ειδικοτήτων πλήρως καταρτισμένα καθώς και ειδικευμένα συνεργεία τοποθέτησης προσφέροντας πλήρη υλική και τεχνική υποστήριξη.

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο, στόχος μας είναι να κτίζουμε άριστες και μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες μας καθώς είμαστε πάντα δίπλα, τόσο κατά την διάρκεια της πώλησης όσο και μετά από αυτή.

Write a Comment